Privé financieren

DutchFinance Privé Plan De klantvriendelijkste vorm van privé financieren

Het DutchFinance Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, uw keuzes en natuurlijk uw nieuwe of nieuw gebruikte auto. Ons Privé Plan maakt slim gebruik van de toekomstige inruilwaarde van uw auto en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij autorijden bereikbaar tegen reële maandbedragen. Hoe een verstandige en slimme autofinanciering werkt, leest u hieronder.

Voordelig.

Waarom de auto naar nul afschrijven als de auto aan het eind van de rit nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het DutchFinance Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de restwaarde van uw auto. Daarom kunt u bij ons een deel van de financiering “bevriezen”. Het deel dat “bevroren” wordt noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw auto. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Verstandig.

Bij het financieren van een auto is het handig om altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men na drie tot vier jaar aan een andere auto toe is. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen staan.

Bij DutchFinance krijgt u een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kunt u duidelijk plannen, weet u exact wanneer uw betaalplan afloopt en kunt u de kosten van tevoren goed inschatten. Met een vast betaalplan voorkomt u tevens dat uit het krediet tussentijds geld wordt opgenomen en wordt aangesproken voor andere doeleinden dan de auto. Zo houdt u rekening met uw toekomstige mobiliteit.

Slim.

De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt de inruilwaarde het nog openstaande bedrag af. Ook kunt u de slottermijn lager vast laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Met dit verschil creëer t u alvast een aanbetaling voor uw volgende auto.

Neem direct contact op
  • Lage maandbedragen door rekening te houden met de restwaarde
  • Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto´s
  • Vaste looptijd, vaste rente. Geen verrassingen achteraf
  • Maatwerk. Afgestemd op uw wensen